ÉrtékelésA DataTraveler 2000 több szempontból is egy kiváló termék. Ha az alapokat nézzük, kapunk egy elegáns, vízálló alumínium házat, amivel jól néz ki a termék és ellenálló is. A hardveres titkosítás olyan védelmet nyújt az adatok számára, amelyeket nem sok más pendrive tud felmutatni, ezen a téren szinte egyeduralkodó a Kingston terméke. A legfontosabb pedig, amin mi is meglepődtünk, az a sebesség. A Kingston 135 MB/s-os olvasási és 40 MB/s-os írási sebességet ígér ehhez a modellhez. Ennek ellenére tesztünk során elérhetjük a 300 MB/s-os olvasási és 75 MB/s-os írási sebességet is, amelyek jelentősen túlmutatnak a gyártó által ígért értékeken és ez igen ritka tulajdonság manapság.

8.5

Leteszteltük a Kingston egyedülálló pendrive-ját, amely hardveres titkosítás segítségével védi meg a rajta tárolt adatokat, így illetéktelenek nem tudnak hozzáférni.

A DataTraveler 2000 több szempontból is egy kiváló termék. Ha az alapokat nézzük, kapunk egy elegáns, vízálló alumínium házat, amivel jól néz ki a termék és ellenálló is. A hardveres titkosítás olyan védelmet nyújt az adatok számára, amelyeket nem sok más pendrive tud felmutatni, ezen a téren szinte egyeduralkodó a Kingston terméke. A legfontosabb pedig, amin mi is meglepődtünk, az a sebesség. A Kingston 135 MB/s-os olvasási és 40 MB/s-os írási sebességet ígér ehhez a modellhez. Ennek ellenére tesztünk során elérhetjük a 300 MB/s-os olvasási és 75 MB/s-os írási sebességet is, amelyek jelentősen túlmutatnak a gyártó által ígért értékeken és ez igen ritka tulajdonság manapság.

Természetesen egy réteg termékről van szó, azt el kell ismerni. A hardveres titkosításra az átlag felhasználónak nincs szüksége, a DataTraveler 2000 inkább az üzleti felhasználóknak készült. Ezen szegmensben pedig már a bruttó 50 ezer forintos ár sem tűnik annyira magasnak a kínált szolgáltatásokért cserébe úgy sem, hogy 32 GB a legnagyobb tárhely.