ÉrtékelésSebességét tekintve a DataTraveler MicroDuo 3C pendrive egyáltalán nem tartozik a leggyorsabb pendrive-ok közé, még csak az USB 3.0 sebesség határait sem feszegeti. Ellenben nem túl drága és jó lehetőséget nyújt arra, hogy a jelenleg elterjedt USB Type-A, azaz hagyományos portok mellett az új, USB Type-C-vel rendelkező eszközökben is használható legyen, így a jövőt tekintve is időtálló és hasznos kiegészítő.

8

Leteszteltük az új Kingston DataTraveler MicroDuo 3C pendrive 32 GB-os kivitelét, amely hagyományos USB csatlakozáson kívül egy új USB-C felületet is kínál, ezzel hozzáférést biztosítva az új eszközökhöz.

Sebességét tekintve a DataTraveler MicroDuo 3C pendrive egyáltalán nem tartozik a leggyorsabb pendrive-ok közé, még csak az USB 3.0 sebesség határait sem feszegeti. Ellenben nem túl drága és jó lehetőséget nyújt arra, hogy a jelenleg elterjedt USB Type-A, azaz hagyományos portok mellett az új, USB Type-C-vel rendelkező eszközökben is használható legyen, így a jövőt tekintve is időtálló és hasznos kiegészítő.