ÉrtékelésElsőre prémiumnak tűnhet a Xiaomi fejhallgatója, azonban a hangszóró párnázata olyan gyenge minőségűnek tűnik, hogy nem csak kényelmetlen hosszabb használat során, de kérdéses, hogy hosszú távon mennyire lesz elérhető. Hazai piacon a Sony és a JBL is kínál hasonló középkategóriás headseteket akár olcsóbban, műanyag házzal, amelyek jobb ajánlatok lehetnek, mint a Xiaomi megoldása, amely hivatalosan nem is jelent meg Magyarországon.

5.2

Leteszteltük a Xiaomi Headphone-t, amely egy prémium kialakítású headset, viszonylag elfogadható áron, bár azért itt sem tökéletes minden.

Elsőre prémiumnak tűnhet a Xiaomi fejhallgatója, azonban a hangszóró párnázata olyan gyenge minőségűnek tűnik, hogy nem csak kényelmetlen hosszabb használat során, de kérdéses, hogy hosszú távon mennyire lesz elérhető. Hazai piacon a Sony és a JBL is kínál hasonló középkategóriás headseteket akár olcsóbban, műanyag házzal, amelyek jobb ajánlatok lehetnek, mint a Xiaomi megoldása, amely hivatalosan nem is jelent meg Magyarországon.